Anders Kijken

Door anders te kijken zie je wat iemand niet zegt

Je bent de hele dag in contact met mensen. Je hebt het gevoel dat je niet altijd even effectief bent in meetings en gesprekken. Je ziet dat mensen afhaken, je niet begrijpen en je krijgt geen commitment op jouw plannen. Je wilt verborgen agenda's bespreekbaar maken, echt snappen hoe je mensen wel bereikt en voor je kunt winnen. Kortom: je wilt beter worden in gesprekken zonder trucs? Dan is Anders Kijken zeker iets voor jou.

Overtuigen via emoties zorgt voor jouw succes

Als je effectiever wilt worden in gesprekken, is er één simpele oplossing. Wees je meer bewust van je publiek. Kijk naar de ander. Observeer je collega’s, je klant, je medewerkers. Zo’n 95% van de beslissingen om jou te volgen, te geloven, aardig te vinden, wordt genomen op basis van hun emoties.

Het mooie van emoties is dat je ze altijd ziet. Het herkennen van emoties, het interpreteren van non-verbale signalen en het bespreekbaar maken van emoties, is dus essentieel voor je eigen succes.

Het goede nieuws: je kunt dit leren!

Anders Kijken gaat over non-verbale communicatie. Houding, Emoties en Micromovements. Als je je manager, klant of collega beter wilt begrijpen, is het leren ‘lezen’ van non-verbale signalen essentieel. Signalen die inzicht geven in onderliggende emoties, die je nodig hebt om echt contact te hebben. Zodat je beter kan coachen, samenwerken of verkopen.

Tijdens de training Anders Kijken leer je met pakkende videobeelden, fotomateriaal en gewoon met elkaar wat non-verbale uitdrukkingen kunnen betekenen. Daarnaast leer je tijdens gesprekken non-verbale signalen te herkennen en daar effectief op in te gaan, zodat de gesprekken beter worden. De e-learning die bij de training hoort, volg je tussen de twee trainingsdagen en het e-book kun je downloaden als naslagwerk.

Dit ga je leren

Na afloop van de training voer je effectievere gesprekken:

Ben je je meer bewust van je eigen non-verbale signalen
Herken je verschillende non-verbale types
Kun je beter observeren
Stel je betere vragen en heb je meer regie
Weet je een ander op zijn gemak te stellen
Kun je non-verbale signalen van de ander beïnvloeden
Reageer je empathischer op gevoelens en emoties
Heb je meer contact met je gesprekspartner

Wil je meer informatie over de training Anders Kijken? Neem dan contact met ons op.