Masterclass

Training: intervisie-technieken toepassen

Wanneer 30 oktober 2023
Prijs €2350
Plekken beschikbaar 6
Training: intervisie-technieken toepassen

Intervisie is het nieuwe leren

Wil je de samenwerking in een team verhogen?

Vind je dat binnen een team slecht geluisterd wordt?

Zie je een team als los zand?

Dan is het invoeren van intervisie een goede oplossing. Intervisie is het nieuwe leren. Intervisie is een veilige manier van leren om elkaars zienswijzen en expertise beter te begrijpen en elkaar goed te leren kennen. Door het invoeren van intervisie ontstaat veel meer een groepsgevoel en wordt de samenwerking versterkt. In veel gevallen werken complementaire teams niet effectief samen, maar juist door de verschillen in het team te benadrukken en te luisteren naar elkaar wordt de team performance vergroot.

Jouw rol als intervisie begeleider

Als begeleider van een intervisie groep is je rol anders dan de rol die je gewend bent als manager, HR-professional of trainer. Jouw rol is faciliterend en observerend en sturend op het proces in plaats van op de inhoud. En juist in het observeren van non-verbale signalen en 'maskers' ligt jouw toegevoegde waarde als begeleider.

Intervisie technieken

Voor het succesvol invoeren van intervisie is een heldere structuur nodig. Tijdens de bijeenkomsten gaan we oefenen met verschillende intervisie technieken en werkvormen. Ook is het mogelijk om zelf technieken te bedenken of te combineren. Ook zal onderdeel van de training zijn het gebruiken van de schrijftechniek binnen intervisie.

Wil je intervisie invoeren? Schrijf je in!

De training intervisie-technieken bestaat uit zes bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn van 9.30-16.00 en vinden plaats op de Tesselschadelaan 15-B in Hilversum. Voor de lunch wordt gezorgd.

Ook is het mogelijk om met een bestaand team deze training te volgen of in overleg een aangepast programma te maken.

Leuk je te mogen ontmoeten! Je kunt je opgeven voor deze training door een mail te sturen aan nancy@purple-id.nl of te bellen met 06-51415304.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?
Neem contact op