Coaching

Coaching

Wanneer krijg jij nog échte feedback?

Het vertrekpunt van coaching ben jij. Jouw talenten worden versterkt. Je ontvangt feedback over punten waar je niet bewust van bent op het gebied van charisma, lichaamstaal en je eerste indruk.

Als je congruent bent in woord en gebaar, komt je boodschap krachtiger over en worden resultaten sneller bereikt. Pas dan kun je groeien. Groeien, maar vooral jezelf blijven. We vergroten de effectiviteit van je gedrag. We bekijken waar je beperkende overtuigingen, barrières en blokkades zitten en hoe je het best om kunt gaan met strategische keuzes, moeilijke beslissingen en conflicten in teams.

Dit coachingstraject vraagt de nodige lef. Als coach maak ik je bewust van de kwaliteiten die je nog niet hebt gezien, maar daag ik je ook uit om uit je comfortzone te stappen en je grenzen te verleggen. Een gemiddeld traject bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur en bestrijkt een periode van 4-6 maanden.

Wil je meer zicht op je talenten en persoonlijke feedback ontvangen? Bel mij op 06 - 51 41 53 04 of stuur een e-mail voor een afspraak.

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?
Neem contact op