Boek: Uitgesproken

Boek

Boek: Uitgesproken

€ 21,95

‘Iets uitspreken geeft een bestaan aan wat het in stilte niet had.’- Jonathan Safran Foer -

Als rouw je leven binnenkomt, ongewenst en ongewild, heb je dan nog keuzes? Net als Nancy Tromp zich klaarmaakt om een cursus te geven, krijgt ze een telefoontje.

‘Nens het is niet goed.’ Het blijkt dat haar man kanker heeft. Na een kort ziekbed overlijdt hij. In dit boek doet ze openhartig verslag van haar gevoelens over hoe het verlies haar gezin raakt, haar werk als psycholoog beïnvloedt en over de pijn. En ook hoe ze haar eigen weg vindt om haar leven weer invulling te geven en zingeving te ervaren door de oprichting van de EvE Foundation. Uiteindelijk laat ze zien dat liefde en rouw onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Uitgesproken is het inspirerende, emotionele verslag van het verliezen van een grote liefde

De reis die Nancy Tromp in Uitgesproken beschrijft is indrukwekkend. Vanaf het moment dat haar man Peter Boef ziek wordt tot vijf jaar later, het moment dat ze dit boek als weduwe afrondt. Je krijgt een rauw inkijkje in haar leven; haar gedachten, angsten, onzekerheid, eenzaamheid, maar ook haar veerkracht en hoop passeren de revue. Peter blijft het klankbord in Nancy’s hoofd en dat leidt tot ontroerende reflecties én de kracht om door te gaan met leven. Want: ‘De zin van het leven is zin in het leven’, aldus Peter.

Brian de Mello, hoofdredacteur Optimist magazine

Nancy Tromp beschrijft in dit boek hoe zij haar grote liefde verliest en hoe pijnlijke thema’s zoals het verdriet van haar kinderen en de eenzaamheid zich opdringen in haar ‘nieuwe’ leven. Haar verhaal is zo herkenbaar, verdrietig, kwetsbaar, grappig, maar bovenal hartverscheurend. Een prachtig boek over jezelf opnieuw uitvinden en doorgaan.

Dorien Verloop, auteur Niet alleen op de wereld

Whats App Image 2023 07 17 at 11 37 11 1

Individueel traject: Doorleven na verlies of grote tegenslag

Heb je net als ik je partner verloren of een ander groot verlies geleden en kun je bij sommige stappen wat hulp gebruiken dan is het Individueel traject: Doorleven na verlies of grote tegenslag misschien iets voor jou.

Boek: Uitgesproken

€ 21,95

Uitgesproken

€ 21,95 + € 3,95 verzendkosten
Betaal veilig met