Masterclass: Non-verbale communicatie

Prijs €495
Plekken beschikbaar 6
Masterclass: Non-verbale communicatie

Je voert de hele dag gesprekken, maar wat is de kwaliteit van die gesprekken?

Je voert de hele dag gesprekken en toch vraag je je af: Heb ik gezegd wat ik wilde zeggen en kwam mijn boodschap over? Haal ik alles uit mijn gesprekken? Was ik met mijn aandacht aanwezig en echt betrokken?

53-90% van onze boodschap wordt niet bepaald door wat we zeggen, maar door hoe we dat zeggen. Door non-verbale communicatie of lichaamstaal. Deze eendaagse masterclass Non-verbale communicatie maakt je meer bewust van je eigen lichaamstaal en hoe je de lichaamstaal van anderen beter kunt begrijpen.

Emoties zijn te zien

Deze masterclass vergroot letterlijk het zicht op jezelf en anderen. Je leert kijken naar de ander, interpretaties te toetsen om uiteindelijk beter aan te kunnen sluiten bij je gesprekspartner.

Hoe onze gesprekspartners zich voelen is letterlijk van het gezicht af te lezen. Maar hoe herken je boosheid, angst, afschuw en minachting. Iedere emotie heeft zijn eigen trekken en zijn herkenbaar aan de non-verbale signalen op het gezicht en in de houding.

Als je jezelf en de ander ‘in zicht’ hebt, ‘versta’ je elkaar beter.

Hoe vergroot je de effectiviteit van je gesprekken

Non-verbale signalen waarnemen en interpreteren is de eerste stap. De tweede stap is wat ga je doen als je de signalen waarneemt. Hoe toon je begrip? Hoe sluit je aan bij de ander zonder je eigen doelen uit het oog te verliezen? Welke vragen stel je?

Antwoorden op deze vragen worden gegeven tijdens de eendaagse masterclass Non-verbale communicatie. Deze masterclass duurt van 9.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op de Tesselschadelaan 15-B in Hilversum. Voor de lunch wordt gezorgd.

Leuk je te mogen ontmoeten! Je kunt je opgeven voor deze masterclass door een mail te sturen aan nancy@purple-id.nl.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?
Neem contact op